HEALING

 

Een Healing ontvang je meestal zittend en duurt tussen een uur. We kunnen gaan werken met de aura, chakra's, telepathische kanalen, het hormoonstelsel, het astrale lichaam of een cel-Healing. Een Healing kan verlichting of genezing geven bij zowel lichamelijke als psychische klachten.

Een Healing heelt oude wonden en creëert ruimte voor wie je in wezen bent. Het helpt je om jouw energie in en om je lichaam weer vrij te laten stromen. Het brengt je meer in contact met het vanzelfsprekende weten dat in en om je lichaam stroomt. Het is ontspannend en rustgevend. Blokkades en storende invloeden in je energiesysteem worden opgeruimd. Hierdoor voel je je beter in je vel zitten, je komt meer tot jezelf. Vaak ervaar je dat als een gevoel van geruststelling en ontspanning.

 

 

READING

Een reading geeft je informatie over hoe je in het leven staat. Je hoort wat je werkelijk beweegt, waar je passie zit. Hoe gemakkelijk en vrij kun jij je essentie, de verbinding met de wensen van je ziel leven en voelen. Ook hoor je op persoonlijkheids-  en op zielsniveau wat je hierin belemmert. Het benoemen van wat je beweegt en wat je belemmert geeft je (ook weer op persoonlijkheids- en op zielsniveau) inzicht, bewustwording en ruimte om hier iets mee te doen. Het geeft je de vrijheid en keuze om oude patronen los te laten. Je maakt ruimte voor keuzes die horen bij jouw eigen unieke manier van op de wereld zijn. Zo kom je in contact met je eigen kracht.
Bij een reading kun je ontspannen op een stoel blijven zitten luisteren.  Je kunt tussendoor vragen stellen.

Neutraliteit, zo min mogelijk eigen invulling geven aan wat je ziet, voelt en hoort is eigenlijk de belangrijkste factor van een heldere Healing of reading.

Investering: 75,- euro incl. BTW
Duur: 60 minuten