Ik ben Bianca van der Pluijm, geboren in 1970 te Rotterdam, met het sterrenbeeld Weegschaal, wonende in het mooie plaatsje Bourtange Groningen. Het spirituele is altijd in mij aanwezig geweest.

Ik was me altijd wel bewust van mijn HSP (High Sensitive Personality) maar nooit gedacht hierin een opening voor mezelf te vinden.De vele opleidingen trainingen brachten uiteraard ook de nodige groeiprocessen  helingsprocessen en inzichten met zich mee en droegen op deze wijze bij aan mijn groei en zijn.

Ik ervaar nog dagelijks dat ik leer, groei, heel en bewuster wordt, op deze manier kan ik verder  uitreiken in de dimensies van al wat is. Juist door mijn groei is mijn reikwijdte groot geworden. Ik werk met verschillende energien bewustzijnsvelden binnen de aardse vorm van mijn praktijk.

Ik heb bewust alle titels van opleidingen trainingen en diplomas achterwege gelaten.

Deze doen er immers niet toe, zij zijn simpelweg mijn pad en ondersteuning geweest om te komen waar ik nu ben. Dit heeft  dus alleen persoonlijke waarde, dit zegt verder niks over jou groei.

 

 

Mijn naam is Giuseppe Bagnoli, geboren in 1961 te Napoli, met het sterrenbeeld vissen, wonende in het mooie plaatsje . Bourtange Groningen.

Vanaf kleins af aan ben ik mij bewust dat er meer is tussen hemel en aarde.  Het werd mij snel duidelijk dat het niet alleen dat was wat voor het blote oog zichtbaar was maar er nog een heel leven aan voorbij ging, Dit bewustzijnsproces  ging  steeds meer vorm aannemen. Op latere leeftijd openbaarde zich dat en heb ik afstand genomen van een aantal aardse verplichtingen, ik kon er niet langer omheen dit  is dan ook mijn levensdoel om mensen te begeleiden, bij te staan  in hun groei en staat van zijn. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd wat wel iets van inzicht gaf maar geen voldoening. Dit was een opstapje en nodig om een opening voor mijzelf te vinden naar mijn eigen methoden behandelingen  en  evenwichtige begeleiding. Waar andere mensen het opgeven ga ik verder.

 

 

Een mooi gezegde luidt: “Als je er klaar voor bent verschijnt de juiste leraar”.  Ik hoop dat ik voor jou ook zo’n leraar mag zijn.

 

Wij zijn ook te vinden op facebook.

Hier is ruimte waarin iedereen kan en mag groeien en mensen hun ware ik kunnen omarmen. Voel je vrij om eens een kijkje te komen nemen.